web analytics

www.mkbadviesenondersteuning.nl

Krimp productie industrie

oktober 11th, 2013 | Redactie | Tags:

De productie van de Nederlandse industrie was volgens de cijfers van het CBS in augustus 2,3 procent lager dan in augustus 2012. De industriële productie ligt al vanaf januari onder het niveau van dezelfde periode een jaar eerder. De krimp was in augustus groter dan in de voorgaande vier maanden.

In bijna alle branches van de industrie was de productie in augustus kleiner dan een jaar eerder. Zo noteerde de aardolie-, chemische en rubber- en kunststofverwerking een productieverlies van 3,6 procent. De elektrotechnische en machine-industrie, en de basismetaal- en metaalproductenindustrie produceerden respectievelijk 2,3 en 1,6 procent minder dan een jaar eerder. Daarentegen produceerde de voedings- en genotmiddelenindustrie 3,1 procent meer dan vorig jaar augustus. De productie van de voedings- en genotmiddelenindustrie groeit al vanaf januari 2013.

https://www.managementboek.nl/boek/9789001841799/introductie-basisbegrippen-bedrijfseconomie-bedrijfsadministratie-andre-heezen?affiliate=5298

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *